Asfaltari Cartier Aviatorilor Bucuresti

Asfaltare Drum Parcare Alee in Cartier Drumul Taberei Bucuresti

Asfaltare Drum Parcare Alee in Cartier Cotroceni Bucuresti

Am inceput activitatea de asfaltari in 2002, axandu-ne in principal pe constructia de drumuri, atat in mediul privat, cat si pentru persoanele fizice, dar si pe activitati de amenajare parcuri si trotuare. In prezent activitatea de constructii a companiei este orientata spre asfaltari, dar si amenajari de parcuri, constructia de trotuare si constructia de incinte industriale si platforme, atat ca infrastructura cat si suprastructura. GARANTIE 10 ANI.

Asfaltari Cartier Dristor Bucuresti

Compania noastra are o vasta experienta in domeniul constructiilor si amenajarilor urbane, constructii de drumuri, amenajari spatii publice, dar si in lucrari de constructii si amenajari civile: amenajare curte, amenajari gradini, constructii case, amenajari interioare si exterioare.

  • Asfaltare Curte folosind tehnologii, materiale si mana de lucru de inalta calitate. Oferim serviciile de asfaltare curte atat in Cartier Ferentari Bucuresti cat si in intreaga tara.
  • Asfaltare Alee folosind tehnologii, materiale si mana de lucru de inalta calitate. Oferim serviciile de asfaltare alee atat in Cartier Muncii Bucuresti cat si in intreaga tara.
  • Asfaltare Parcare folosind tehnologii, materiale si mana de lucru de inalta calitate. Oferim serviciile de asfaltare parcare atat in Bulevardul Magheru Bucuresti cat si in intreaga tara.
  • Asfaltare Drum folosind tehnologii, materiale si mana de lucru de inalta calitate. Oferim serviciile de asfaltare drumuri atat in Cartier Victoriei Bucuresti cat si in intreaga tara.

Asfaltari Cartier Dristor Bucuresti

Suntem experti in servicii de asfaltari, oferim cu succes cel mai competitiv pret si calitate premium pentru toate serviciile de asfaltari in Bucuresti, Ilfov si toata Romania.

  • Website: www.asfaltari.com
  • Telefon / WhatsApp:0736141045
  • Program: Luni-Vineri intre 8-18