Asfaltari Cartier Colentina Bucuresti

Asfaltare in Piata Rosetti Bucuresti

Asfaltare in Cartier Damaroaia Bucuresti

Am inceput activitatea de asfaltari in 2002, axandu-ne in principal pe constructia de drumuri, atat in mediul privat, cat si pentru persoanele fizice, dar si pe activitati de amenajare parcuri si trotuare. In prezent activitatea de constructii a companiei este orientata spre asfaltari, dar si amenajari de parcuri, constructia de trotuare si constructia de incinte industriale si platforme, atat ca infrastructura cat si suprastructura. GARANTIE 10 ANI.

Asfaltari Cartier Pajura Bucuresti

Compania noastra are o vasta experienta in domeniul constructiilor si amenajarilor urbane, constructii de drumuri, amenajari spatii publice, dar si in lucrari de constructii si amenajari civile: amenajare curte, amenajari gradini, constructii case, amenajari interioare si exterioare.

  • Asfaltare Curte folosind tehnologii, materiale si mana de lucru de inalta calitate. Oferim serviciile de asfaltare curte atat in Cartier Tineretului Bucuresti cat si in intreaga tara.
  • Asfaltare Alee folosind tehnologii, materiale si mana de lucru de inalta calitate. Oferim serviciile de asfaltare alee atat in Cartier Cotroceni Bucuresti cat si in intreaga tara.
  • Asfaltare Parcare folosind tehnologii, materiale si mana de lucru de inalta calitate. Oferim serviciile de asfaltare parcare atat in Cartier Pantelimon Bucuresti cat si in intreaga tara.
  • Asfaltare Drum folosind tehnologii, materiale si mana de lucru de inalta calitate. Oferim serviciile de asfaltare drumuri atat in Cartier Berceni Bucuresti cat si in intreaga tara.

Asfaltari Cartier Ghencea Bucuresti

Suntem experti in servicii de asfaltari, oferim cu succes cel mai competitiv pret si calitate premium pentru toate serviciile de asfaltari in Bucuresti, Ilfov si toata Romania.

  • Website: www.asfaltari.com
  • Telefon / WhatsApp:0736141045
  • Program: Luni-Vineri intre 8-18