Porti Garduri Fier Forjat Doamna Ghica

Porti Garduri Fier Forjat Doamna Ghica

Porti si Garduri din Fier Forjat Doamna Ghica

Executam si montam porti si garduri din fier forjat la adresa Doamna Ghica. Executam porti batante sau rulante si garduri din fier forjat la comanda, dupa proiectul clientului sau cu proiectare. Lucrarile se confectioneaza la atelier apoi se monteaza in locatia dvs din Doamna Ghica.

Art Met – Producator de porti fier forjat Doamna Ghica, garduri fier forjat Doamna Ghica, balustrade din fier forjat manual Doamna Ghica din 2012. Producem si livram in Doamna Ghica, in toata tara si in Europa, cu montaj sau fara montaj: porti si garduri din fier forjat Doamna Ghica si balustrade din fier forjat Doamna Ghica.

Cine suntem?

Art Met – producator de porti, garduri, balustrade din fier forjat si alte confectii metalice care lucreaza in Doamna Ghica! Art Met reprezinta o inteprindere de familie construita, promovata si lansata pe piata din dorinta de a oferi seriozitate, profesionalism si sprijin in ideile dumneavostra cu cele mai bune oferte tehnic-comerciale pentru confectii metalice Doamna Ghica si lucrari din fier forjat Doamna Ghica: porti, garduri, balustrade, copertine, grilaje Doamna Ghica.

Producem si livram in Doamna Ghica cu montaj: porti si garduri din fier forjat si balustrade din fier forjat, scari interioare si exterioare.

  • Inovatie – punem un mare accent pe ultimele inovatii in materie de prelucrare a fierului forjat satisfacand in acest fel orice exigenta.
  • Performanta – toate produsele oferite de noi sunt performante, oferind un design deosebit si o frumusete cat mai naturala.
  • Tehnologie – Art Met utilizeaza o tehnologie de ultima generatie in realizarea produselor oferite precum si o calitate superioara a elementelor realizate.

ArtMet este o companie specializata in designul, productia si instalarea produselor metalice, atat in Doamna Ghica, cat si in Prahova, Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Buzau si Brasov. Utilizand idei originale, produsele metalice sunt create combinand metodele traditionale cu metodele moderne de prelucrare ale fierului.

Oferta Noastra Fier Forjat Doamna Ghica

  • Balustrade exterioare fier forjat Doamna Ghica
  • Balustrade interioare fier forjat Doamna Ghica
  • Garduri fier forjat Doamna Ghica
  • Porti fier forjat Doamna Ghica
  • Porti din Tabla Doamna Ghica
  • Scari metalice interioare Doamna Ghica

Contactati Art Met pentru lucrari de fier forjat Doamna Ghica

Va invitam sa ne contactati pentru lucrari de porti Doamna Ghica, garduri Doamna Ghica, balustrade Doamna Ghica. Lucram in special in Bucuresti, Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau si Brasov, pentru lucrari mari si foarte mari ne deplasam in toata tara.

Telefon: 0722 977 822
Luni – Vineri 8:30 – 17:30
Atelier: Strejnicu, Jud. Prahova
https://www.art-met.ro/

Înapoi
CONSTRUCTII AMENAJARI
SERVICII ONLINE
AUTO MOTO
CENTRALE PELETI
CONFECTII METALICE
INSTALATII ELECTRICE
PLANTE ORNAMENTALE
HANDMADE