Porti Garduri Fier Forjat Gara de Nord

Porti Garduri Fier Forjat Gara de Nord

Porti si Garduri din Fier Forjat Gara de Nord

Executam si montam porti si garduri din fier forjat la adresa Gara de Nord. Executam porti batante sau rulante si garduri din fier forjat la comanda, dupa proiectul clientului sau cu proiectare. Lucrarile se confectioneaza la atelier apoi se monteaza in locatia dvs din Gara de Nord.

Art Met – Producator de porti fier forjat Gara de Nord, garduri fier forjat Gara de Nord, balustrade din fier forjat manual Gara de Nord din 2012. Producem si livram in Gara de Nord, in toata tara si in Europa, cu montaj sau fara montaj: porti si garduri din fier forjat Gara de Nord si balustrade din fier forjat Gara de Nord.

Cine suntem?

Art Met – producator de porti, garduri, balustrade din fier forjat si alte confectii metalice care lucreaza in Gara de Nord! Art Met reprezinta o inteprindere de familie construita, promovata si lansata pe piata din dorinta de a oferi seriozitate, profesionalism si sprijin in ideile dumneavostra cu cele mai bune oferte tehnic-comerciale pentru confectii metalice Gara de Nord si lucrari din fier forjat Gara de Nord: porti, garduri, balustrade, copertine, grilaje Gara de Nord.

Producem si livram in Gara de Nord cu montaj: porti si garduri din fier forjat si balustrade din fier forjat, scari interioare si exterioare.

  • Inovatie – punem un mare accent pe ultimele inovatii in materie de prelucrare a fierului forjat satisfacand in acest fel orice exigenta.
  • Performanta – toate produsele oferite de noi sunt performante, oferind un design deosebit si o frumusete cat mai naturala.
  • Tehnologie – Art Met utilizeaza o tehnologie de ultima generatie in realizarea produselor oferite precum si o calitate superioara a elementelor realizate.

ArtMet este o companie specializata in designul, productia si instalarea produselor metalice, atat in Gara de Nord, cat si in Prahova, Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Buzau si Brasov. Utilizand idei originale, produsele metalice sunt create combinand metodele traditionale cu metodele moderne de prelucrare ale fierului.

Oferta Noastra Fier Forjat Gara de Nord

  • Balustrade exterioare fier forjat Gara de Nord
  • Balustrade interioare fier forjat Gara de Nord
  • Garduri fier forjat Gara de Nord
  • Porti fier forjat Gara de Nord
  • Porti din Tabla Gara de Nord
  • Scari metalice interioare Gara de Nord

Contactati Art Met pentru lucrari de fier forjat Gara de Nord

Va invitam sa ne contactati pentru lucrari de porti Gara de Nord, garduri Gara de Nord, balustrade Gara de Nord. Lucram in special in Bucuresti, Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau si Brasov, pentru lucrari mari si foarte mari ne deplasam in toata tara.

Telefon: 0722 977 822
Luni – Vineri 8:30 – 17:30
Atelier: Strejnicu, Jud. Prahova
https://www.art-met.ro/

Înapoi
CONSTRUCTII AMENAJARI
SERVICII ONLINE
AUTO MOTO
CENTRALE PELETI
CONFECTII METALICE
INSTALATII ELECTRICE
PLANTE ORNAMENTALE
HANDMADE