Pustnicii nevazuti din muntii Bucovinei

Pustnicii nevăzuți din munții Bucovinei!


Video – Pustnicii nevăzuți din munții Bucovinei!

Ne găsiți și pe:
Blogul nostru:

Pagină de facebook:

Grup de facebook:

Alătură-te acestui canal pentru a primi acces la beneficii și pentru a ajuta persoanele care au probleme în această perioadă dificilă:

Pentru probleme legate de drepturi de autor asupra imaginilor vă rugăm din suflet să ne contactați și remediem în cel mai scurt timp posibil! Mulțumim frumos! Email: [email protected]
For copyright issues please do not hesitate to contact us and we will fix it as soon as possible! Thank you! Email: [email protected]
————————————————–
#Ortodox #Agapi #România

Doamne ajută!
Mulțumesc că vizitezi această pagină! Sper că te-ai abonat în semn de susținere căci scopul nostru este acela de a fi benefici poporului nostru drag.
Trăim în vremuri tulburi, avem tot mai mare nevoie de rugăciune.
Dacă totuși suntem prea distrași și nu ne putem ruga, măcar să ascultăm cuvânt de folos de la sfinții părinți dar și de la părinți contemporani care ne îndeamnă spre o credință puternică cu învățături corecte!
În aceste timpuri, în care petrecem mai mult timp acasă putem evolua sufletește, dar în același timp putem ajuta și pe alții! Când lăsați un like unui video înseamnă că are șanse să fie împărtășit cu mai multe persoane, desigur că și distribuind veți face un bine prietenilor dvs.
Vă mulțumesc din suflet pentru toate comentariile frumoase, vă respect cu toată inima și sper ca împreună să creăm o comunitate frumoasă și puternică!
Dumnezeu să vă binecuvinteze!


Plante Ornamentale – firma ofera din productia proprie plante decorative pentru gradina: gazon, gard viu, flori, arbori si arbusti decorativi. Mai multe detalii pe site-ul firmei Pepiniera Calugareni


Video postat pe Youtube de catre utilizatorul Orthodoxia Agapi in data: 2021-03-29 17:23:29